U trendu

Majstor joj popravljao kupatilo, pa ugledao nešto zbog čega je ona UMRLA OD BLAMA (foto)

U zemlju da propadne – pa se pohvalila na Fejsbuku…

Devojka iz Severne Irske kaže kako je umrla od sramote kad je majstor uočio ogromni dildo na zidu u njenom kupatilu.

Džem Kalvert kaže da je čistila kupatilo jedne večeri kad je pronašla dildo koji je imala mesecima i odlučila da ga stavi na zid. Devojka iz Belfasta napisala je kako je dildo dobila od prijateljica iz šale.

Gepostet von Jem Calvert am Sonntag, 15. Dezember 2019

Sledećeg dana došao joj je majstor za bojler koji ju je u jednom trenutku pitao može li da ode u WC. Zatim se setila da je zalepila dildo na zid i kaže kako je htela da vrišti.

„Mislila sam da se sr*nja poput ovog događaju samo u filmovima“, napisala je Džem dodavši kako želi da umre osam hiljada puta od stida. Džem je dodala kako je nastala potpuna tišina kad je majstor izašao iz WC-a, a njena objava postala je hit na Fejsbuku.

„Plačem od smeha“, samo je jedna od reakcija. Ispostavilo se kako je i majstora čitava situacija dobro zabavila. „Pre neki dan sam popravljao bojler klijentkinji kad sam video ovo oružje na zidu..“, napisao je uz fotografiju koju je objavio.

Jedna stvar ostaje nejasna – ako ju je toliko bilo sramota zbog pomenute situacije, zašto je sve to podelila sa hiljadama ljudi na Internetu?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.