U trendu

Mama stavila KAMERU u sobu gde spavaju bebe, snimak je IZNENADIO (video)

Veliko iznenađenje!

Lora Dalton (28) iz Škotske majka je 18-mesečnih jednojajčanih blizanaca Džejkoba i Noje. Budući da braća svoje dane uglavnom provode svađajući se ko će uzeti koju igračku, Lora se iznenadila kada ih je pre nekoliko dana stavila na popodnevno spavanje i videla kako se – ljube i grle.

Nestašni blizanci, kaže mama, grubi su jedan prema drugom, a teško i zaspe pre nego što se dobrano posvađaju i barem pola sata gađaju plišanim igračkama. Zato je majci „srce skoro puklo od sreće“ kada je videla kako se naginju preko ograde svojih krevetića i oboje penju na prstiće da bi jedan drugog zagrlili.

They just love each other 😭😍 @cantlay81 Fraser Cantlay

Gepostet von Laura Dalton am Dienstag, 26. November 2019

– Budući da se inače stalno svađaju oko igračaka, lepo je znati da se i vole – izjavila je mama Lora za Daily Mail i dodala da nije mogla da veruje kada je na bejbi monitoru videla bratsku ljubav na delu. Klinci, naravno, nisu znali da ih ona posmatra.

– Kod njih očito nema sredine, ili se tuku ili ljube – zaključila je majka i dodala da se identični blizanci inače „uspavljuju“ ubacivanjem igračaka u krevetić onog drugog. Zato joj se ovaj snimak ljubavi još više dopao.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar