Mama u šoku videvši šta je njena ćerka ponela u školu (foto)

U postu koji je postao viralan na FB, Tiara Jong ispričala je kako je zabuna dovela do vrlo smešnog razgovora s učiteljicom njene ćerke.

It's the 3rd day of school and I already had to go up there🤦🏾‍♀️ ok so boom my daughter asked can she pack some lotion…

Gepostet von Espesa Jugosa Fupa am Mittwoch, 28. August 2019

– Moja je ćerka pitala može li da spakuje neki losion u školsku torbu i, naravno, rekla sam da može, neka ga uzme iz moje gornje police. Bila sam u žurbi pa nisam proverila šta je uzela. Nakon 15 minuta, zazvonio mi je telefon, a učiteljica se histerično smejala. Pitala me znam li čime je moja kći namazala noge, a ja sam joj odgovorila da znam, losionom. Učiteljica je odgovorila: ‘Ne… Ovo nije losion.’

Dolazim u školu i vidim kako se mojoj ćerki sjaje noge i u sebi razmišljam zašto je uzela dečje ulje umesto losiona. Učiteljica mi je pokazala šta je moja ćerka stavljala na noge – to je bio lubrikant.“

3 komentara
 1. REBEKA

  Ne treba tako zlonamerno pisati o mladoj majci.Ona je to je jasno,imala u kupatilu librikant,koji je redovno koristila kada se nadrazivala vestackim penisom is seksi sopa.To nije nista sramotno.Sve sto je u funkciji postizanja kulminacije u sexu,sasvim je u redu.!

 2. Anonimni

  A šta će mami lubrikant (ako ima manje od 50 godina) ?

  1. bambi

   Mladoj mamici je trebao lubrikant jer sa njime maze vaginu da bi prilikom seksualnog odnosa penetracija muskog polnog organa bila konstruktivna, sveobuhvatna i nedevalvirajuca.

Napišite komentar