U trendu

Manekenke i masažeri protiv zaljubljenih parova

Nedavno smo u ovoj rubrici najavili novi televizijski serijal Ostrvo iskušenja, u produkciji televizijske kuće Fox, poznate po seriji The X-Files. Pomenuti Temptation Island je počeo, 4 zaljubljena para su doputovala na ostrvo u Karipskom arhipelagu, a gledaoci su odgledali prvu epizodu.

Po iskrcavanju na ostrvo, parovi su razdvojeni. Muškarci na jedan kraj ostrva, gde su ih sačekali profesionalni modeli i striptizete, a devojke na drugi, gde su započele druženje sa ekipom nabildovanih i preplanulih momaka, od kojih su neki i profesionalni masažeri. Parovi se stavljaju na iskušenje, tako što se „plaćenici“ obilato trude da ih zavedu i pokažu kako niko nije imun na zavođenje. Naravno, sve se snima kamerama razmeštenim po ostrvu. Svake večeri pomenuta 4 para se sastaju na kratko, ne bi li prodiskutovali upravo završen dan, a onda se vraćaju u svoje kućice, gde ih čekaju oni čiji je zadatak da vezu rasture. Bez obzira na to što sve deluje poprilično namešteno, prva epizoda je bila itekako gledana.

A parovi? Koji je njihov motiv za „blamiranje“? Pa, naravno, „lova“. Onaj par koji bude proglašen najvernijim, dobiće 100.000 dolara. Ostalima slede utešne nagrade, a neki će, možda, i sa ostrva otići u društvu novog partnera.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar