U trendu

Mapa, puž ili lobanja: Prvo što ugledate na ovoj slici nepogrešivo otkriva samu srž vaše ličnosti

Način na koji vidimo ono što nam je pred očima, kao i stvari koje nas okružuju, dosta govori o nama.

Ovakvi testovi zasnovani na ličnom doživljaju ilustracija, po sistemu „šta prvo vidite na slici“, izuzetno su popularni na društvenim mrežama, a prilično su precizni.

Pa, šta prvo vidite?

Puž

Vaši najveći kvaliteti su ljubav prema životu i avanturama i velika količina energije. U vama živi slobodan duh, a čitava vaša ličnost se može opisati jednom frazom – živite kao da sutra ne postoji.

Volite avanture, iskušenja i, generalno, život. Ispunjeni ste energijom i radošću. Nepredvidivi ste i aktivni, ali nikada ne gubite vreme na stvari koje su vam nezanimljive.

Ne tolerišete pravila i postupke na koje ste prisiljeni zbog njih. Najudobnije se osećate kada ste u centru pažnje, gde možete da pokažete svoje talente i postignete rezultate.

Ništa manje bitna jeste i činjenica da uživate da provodite vreme sa dragim ljudima.

Mapa/karta

Vi ste optimisti i vrlo ste radoznali u nameri da istražite svet. Možda je najbolji opis za vas – znatiželjni stvaralac. Odlikuju vas optimizam i lakoća življenja, a veoma vas zanima i svet oko sebe. Volite da eksperimentišete sa načinima posmatranja, a to je ujedno i kreativni izvor inspiracije za vas koji vam daje mogućnost da izgradite sopstvenu apastraktnu stvarnost.

Imate suptilan um i oštro oko koje može da prodre u samu dušu. Ne volite dvolične ličnosti koje „gaze preko mrtvih“ da bi se lažno predstavljale. Imate sposobnost da vidite njihovu pravu prirodu i namere.

Ogroman uspeh vas očekuje u svakom poslu koji zahteva korišćenje suptilne, ali tačne vizije situacije.

Lobanja

Vi ste „ljubazni mislilac“. Odlikuju vas ljubaznost, smirenost i sklonost saosećanju. Velikodušni ste prema drugim ljudima i uvek uzimate u obzir njihovo mišljenje. Ali, najveća sreća donosi vam priliku da nekome pomognete.

Volite da radite sami, ali ne odbijate da delite sreću i velikodušnost sa drugima. Mrzite nasilnike koji se rugaju slabima. Smatrate da za nasilje u vašem svetu uopšte nema mesta.

Uspeh vas očekuje u bilo kom poslu koji se bavi društvom ili je na neki način povezan sa ljudima. S vama svet zaista postaje prijatnije i plemenitije mesto.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.