Meč za pamćenje: Glasno vođenje ljubavi prekinulo igru, reakcije tenisera neprocenjive (video)

Na ATP Čalendžeru Sarasota Open u američkoj saveznoj državi Florida jedan meč će ostati zapamćen po zanimljivom ometanju tenisera.

Naime, Amerikanci Fransis Tiafo i Mičel Kruger nisu mogli da veruju šta to čuju u šestom gemu drugog seta na servis Tiafoa.

Tokom celog gema, čuli su se glasni uzdasi jedne žene koja je očigledno vodila ljubav sa svojim partnerom. U prenosu je komentator mislio kako se radi o nečijem telefonu, ali ubrzo je shvatio da su svi u publici iznenađeni. Brzo je zaključio kako strastveni uzdasi dopiru iz stana u blizini terena na kojem se igrao teniski meč.

„Ovo je najbizarnija situacija. Ne znam kako da ovo kažem. Upalio se nečiji telefon i čuje se video za odrasle. Ne, to nije nečiji telefon, to je stan preko puta jezera. O Bože.“

Kruger je nakon razgovora sa glavnim sudijom uzeo lopticu i udario je u smeru iz kojeg su dolazili uzdasi na šta je publika reagovala glasnim smehom.

Stenjanje se nije zaustavilo ni u sledećim poenima pa se Tiafo u jednom trenutku izdrao: „Ma daj, pa ne može da bude tako dobro.“

Publika je ponovo „umrla“ od smeha, a uskoro se ljubavni par utišao pa su teniseri mogli u miru da nastave meč koji je sa 6:3, 6:2 dobio Tiafo, prenosi Avaz.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.