U trendu

Meditacija na Maldivima

„Taj Exotica Resort & Spa“ na Maldivima je ekskluzivni, privatni i romantični ostrvski rezort prepun tropskih biljaka i okružen kristalno čistom vodom najveće lagune na Maldivima.
Rizort se idilično proteže duž plaže i lagune. Dobio je nagradu kao najbolji na Maldivima. Tu je moguće uživati u magiji koju nude prirodne lepote ostrva, a sve to uz najbolji i najmoderniji luksuz i uslugu. „Taj Spa“, autentični indijski spa centar, nudi veliki izbor različitih velnes iskustava. Izbor gurmanske hrane, sportovi na vodi i rekreacija čine ovaj spa centar potpunom i ekskluzivnom destinacijom.
Do rezorta se stiže za samo 15 minuta privatnom luksuznom jahtom, koja je dostupna 24 časa dnevno, s internacionalnog aerodroma u Maleu, glavnom gradu Maldiva. Centar se nalazi na južnom atolu, to jest South Male Atoll.
Spa centar nudi spektar autentičnih i tradicionalnih indijskih velnes tretmana u stilizovanom ambijentu, baziranih na drevnim indijskim isceliteljskim mudrostima. Svojim gostima pruža nezaboravna iskustva nudeći im veliki izbor tretmana joge i meditacije. Tretmani uključuju detalje indijskih kraljevskih rituala, specijalno dizajniranih za održavanje fizičke, mentalne i spiritualne kondicije.
Inspirisan drevnim indijskim naukama o planiranju prostora, ovaj spa centar osvežava svojim dizajnom, koji uspostavlja harmonični balans energije i elemenata u tropskoj okolini. Spa centri su opremljeni jednokrevetnim i dvokrevetnim apartmanima za tretmane, sobama za tretmane lepote, paviljonima za meditaciju i jogu, bazenima za relaksaciju i kompletno opremljenim teretanama za vežvanje.
Vrhunski obučeni terapeuti ovog centra nude tretmane s jedinstvenim proizvodima koji se prave od indijskih biljaka, indijskih ulja za aromaterapiju, prirodnih krema s posebnim sastojcima.
Zato, ako sebi možete da priuštite ovakvo zadovoljstvo, nećete se pokajati.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar