U trendu

Melanija Tramp na inauguraciji u kreaciji Ralfa Lorena

Nova prva dama SAD Melanija Tramp na inauguraciju svog supruga Donalda Tramp došla je danas u svetloplavom kaputu od kašmira i haljini s visokom kragnom kreatora Ralfa Lorena.

„Bilo nam je veoma važno da održimo i proslavimo tradiciju stvarajući iskonski američki stil za ovaj trenutak“, saopštila je modna kuća Ralf Loren.

Melanija Tramp je s blago podignutom kosom, dugačkim plavim satenskim rukavicama i na visokim štiklama pozdravila odlazeću prvu damu Mišel Obamu u Beloj kući. Mišel je nosila crvenu haljinu kratkih rukava.

Ivanka Tramp, ćerka novog predsednika Donalda Trampa, za inauguraciju je odabrala kreaciju Oskara de la Rente, navodi agencija AP.

Trampova rivalka na predsedničkim izborima Hilari Klinton na svečanosti jer bila u belom kompletu, u pantalonama Ralfa Lorena, sličnim onima koje je nosila kada je prihvatila demokratsku predsedničku nominaciju, a imala je i beli kaput.

Savetnica novog predsednika Kejli Konvej na inauguraciju je došla u vunenom kaputu modne kuće Guči u crvenim, belim i plavim tonovima, nalik na američku zastavu.

U fokusu je i svet mode pošto je uvek vladalo interesovanje šta će obući nova prva dama na polaganju zakletve i na inauguracionim balovima.

Danas, medjutim, nije reč samo o modi. Više dizajnera je reklo da ne želi da oblači Melaniju Tramp zato što se ne slažu s politikom njenog supruga koji se prezrivo osvrnuo na te izjave i rekao da njegova supruga ne bi ni želela haljine tih dizajnera.

Muzičari koji su potvrdili nastupe na inauguracionim proslavama već su naišli na kritike, pa se to može očekivati i za dizajnere.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.