U trendu

Melaniji Tramp stižu bele i zlatne cipele iz Banjaluke

Fabrika obuće „Bema“ iz Banjaluke predstavila je danas dva para cipela koje će na poklon dobiti Melanija Tramp, kao gest podrške kampanji njenog supruga republikanskog kandidata Donalda Trampa u trci za Belu kuću.

Tehnički direktor fabrike cipela Marinko Umičević je izjavio da je ovaj poklon odgovor na „prljavu kampanju“ protiv Melanije Tramp, potencijalne prve dame, koja je rođena u Sloveniji.

„Cipele za Melaniju Tramp su naš odgovor na prljave komentare kojima je izložena kao supruga i majka“, rekao je Umičević.

Cipele će do Melanije Tramp stići preko brze pošte.

Prvi par cipela je zlatne boje sa, kako je objasnio Umičević, vazdušastim đonom što bi Melaniji Tramp trebalo da pomogne dok prati supruga tokom kampanje po celoj Americi.

Druge cipele su bele za njen „trijumfalni ulazak“ u Belu kuću.

Umičević je rekao da je kalupe za cipele napravila fabrika iz Melanijinog rodnog mesta Sevnice, na jugoistoku Slovenije, i da su na njima radili najbolji dizajneri „Beme“.

„Nadamo se da će Amerika prestati da bude svetski policajac. Nadamo se prijateljstvu iz SAD u budućnosti umesto bombi koje su Srbi dobili od Bila Klintona“, rekao Umičević za Rojters.

Na ulošku cipela izrađen je motiv Zmijanjskog veza, a pojedini mediji su naveli da je u kutiju sa cipelama Umičević spakovao i domaću rakiju za Melaniju Tramp.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar