U trendu

Memedovića optužili da je pomagao takmičaru u ‘Poteri’, a evo šta se zaista dogodilo (video)

Pre izvesnog vremena podigla se velika prašina oko situacije iz kviza Potera, koju su neki okarakterisali kao pomaganje voditelja Jovana Memedovića takmičaru.

Jedan od tragača u popularnom kvizu je i Milica Jokanović, koja nadimkom ‘Princeza od znanja’ opravdava titulu nepobedivog tragača. Iako je neki doživljavaju kao hladnu i rezervisanu, Milica u razgovoru za jedan list navodi da je sasvim obična devojka, spremna da sasluša i razume ljude oko sebe.  – Volim mnogo da čitam, gledam kvalitetne filmove i družim se sa meni dragim ljudima. Posedujem ljudsku toplinu i emotivnost, iako ne delujem tako jer je moja uloga u kvizu da ponekad budem hladna i stroga – navodi pobednica Slagalice.

https://www.youtube.com/watch?v=njL-XZoUbDU

Oko sporne situacije u kvizu i trenutka kada Jovan Memedović, navodno, takmičaru daje znak pri odgovranju, Jokanovićeva kaže: – Svaka sumnja u regularnost kviza me jako žalosti, tužno mi je kada čujem da bilo ko sumnja u našu ispravnost. Jovan je divan saradnik pun razumevanja, svetski putnik pun životnog iskustva. Dok snimamo, zajedno se smejemo i dopunjujemo. Raznolikost naša dva karaktera čine emisiju uzbudljivom i dinamičnom, što široki auditorijum voli. Trajnost potvrđuje kvalitet emisije – tvrdi Milica.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)