U trendu

Mesecima spremala prvoaprilsku podvalu za supruga i postala hit na internetu (foto, video)

Jedna žena iz Vinskonsina priredila je prvoaprilsku šalu za muža i postala hit na Fejsbuku.

Gepostet von Maureen Pritchard am Montag, 1. April 2019

Morin Pričard iz Grin Beja šest meseci skupljala je kutije od proizvoda koje je preko Amazona naručivala cela njena porodica i rasporedila ih ispred ulaza kad je njen muž Rob dolazio kući.

Gepostet von Maureen Pritchard am Montag, 1. April 2019

Rob je u početku bio zbunjen pa je samo odmahivao glavom u neverici na očiglednu zavisnost svoje supruge od internet kupovine. Morin je objasnila da je suprug tada video da ona snima njegovu reakciju i pomislila da će shvatiti da je reč o šali, ali je veoma zabavilo kad je shvatila da je on i dalje zbunjen.

„Mesecima sam planirala prvoaprilsku šalu. Dobro sam ga sredila. Da sam barem nastavila da snimam odmah kad je ušao u kuću“, napisala je na Fejsbuku, a njen snimak pogledalo je više od 600.000 ljudi.

„Kad je video da snimam s prozora, pomislila sam da je shvatio da je reč o šali, ali kad je ušao, počeo je da me ispituje: ‘Šta je sve ovo?’ Morala sam da mu objasnim da je to šest meseci sačuvanih kutija, od nas, mojih roditelja i od moje sestre. Aprilililiii! Treba li nekome kutija? Nemate pojma koliko je ljudi danas usporilo ili se zaustavilo ispred naše kuće!“ dodala je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar