U trendu

Milena Dravić: Ne osećam se dobro

Nakon što je u jesen prošle godine otkriveno da se Milena Dravić (76) nalazi u bolnici na lečenju, javnost sa zebnjom prati dešavanja vezana za jednu od najvećih glumica na ovim prostorima.

Dok su pojedini mediji pisali o tome da se glumačka diva lečila na Onkološkoj klinici u Zemunu, što nikada nije zvanično potvrđeno, drugi su tvrdili da je nakon smrti voljenog supruga Dragana Nikolića Milena Dravić posustala i da je trenutno u invalidskim kolicima, hospitalizovana, daleko od očiju javnosti.

I nakon što je otpuštena iz bolnice, izvori iz glumicinog okruženja tvrde da je i njeno zdravstveno stanje i dalje ozbiljno. Iako retko govori za medije, naročito kada je u pitanju njeno zdravstveno stanje, Dravić se oglasila iz svog beogradskog doma.

U kratkom razgovoru za portal Dnevni avaz priznala je da se ne oseća dobro, ali da se ne nalazi u bolnici, nego da je na kućnom oporavku.

– Mislim da imam potpuno pravo da se razbolim, ljudi preteruju. Cela zemlja je bolesna, imam valjda i ja pravo da budem bolesna. Ne bih o tome mnogo polemisala, ne osećam se dobro, radim na ozdravljenju i to je sve što mogu da kažem za sada. Nisam više u bolnici, kao što pojedini mediji to pišu, naprotiv, kod kuće sam – otkrila je Dravić.

Velika glumica prvi put je hospitalizovana u septembru prošle godine, šest meseci nakon što je preminuo njen suprug, glumac Dragan Nikolić.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.