U trendu

Milioni bruje o liftu “negde sa Balkana”, pogledajte o čemu je reč

Snimak pod nazivom „Liftovi na Balkanu“ pregledalo je više od osam milion ljudi. Nakon što je jedan mladić objavio kako izgleda, na TikTok-u je usledila opšta polemika. Dok pojedini pišu da se radi o liftu koji je uobičajen za Srbiju, drugi tvrde da nikada nisu videli da takav lift postoji.

„Liftovi na Balkanu“, napisao je mladić i pokazao kako izgleda vožnja. Na snimku se jasno vidi da je reč o jednom od najstarijih liftova koji čak nema ni vrata u vidu pregrade dok se vozite. Usledio je niz komentara. „Klasičan lift u jednoj balkanskoj zgradi“, „Ovo izgleda kao da je iz horor filma“, „Svi su šokirani, samo Balkanci ne“, „Na Balkanu uđeš u lift i moliš se da preživiš“, „Samo da vidite liftove u Egiptu, lagano pobeđuju“, pisali su mnogi, prenosi mondo.rs.

Bilo je i onih koji tvrde da lift iz snimka ne postoji u Srbiji. „Mi nismo na istom Balkanu“, „Nije istina, ja sam iz Srbije i nikada nisam video da je takav“, „Mora da je greška, liftovi kod nas ne izgledaju ovako“, „Gde je ovo snimljeno? U Srbiji sigurno nije“, pisali su pojedini… Pogledajte o kakvom liftu je reč:

@trapluka

♬ original sound – Trapluka

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)