U trendu

Mislila je da je kupila kuću iz snova, ali kad je ušla u kuhinju sledila se od onoga što je pronašla (video)

Snimak neverovatnog otkrića podelili su na TikToku, a video je do sada pogledalo više od 5,3 miliona ljudi.

Riz Stajner (27) i Ema Harison (28) iz Vusteršira u Velikoj Britaniji renovirali su svoju kuhinju kada su došli do neverovatnog otkrića.

Ispod kuhinjskog poda pronašli su bunar star 126 godine. Nakon što su se uselili u kuću, prvo su rešili da izmere dubinu bunara.

Međutim, odlučili su da ga ne diraju i stavili su staklo na viktorijansku strukturu kako bi joj vratili nekadašnji sjaj.

Kuća je izgrađena 1897. godine, pa se procenjuje da je i bunar napravljen u isto vreme, kada je bio i primarni izvor vode.

Snimak neverovatnog otkrića podelili su na TikToku, a video je do sada pogledalo više od 5,3 miliona ljudi.

@victoriahouseinthehills

Investigating the well under our kitchen floor 💧 #renovation #victorianhome #victorianrenovation #victorianrenovationuk #DIY #hiddengem #quirkyhouse #welltok #waterwell

♬ A Day in My Life – Soft boy

Na snimku se vidi kako Riz spušta kanap sa šoljom u bunar kako bi izmerio koliko je dubok, i otkrio je da je dubina oko šest metara.

Ema je rekla da je bunar „kul otkriće, ali i veoma jezivo“.

Unutar bunara su pronašli potkovice i niz drugih stvari. Par se nada da će u budućnosti moći da ukrasi svoje novo otkriće, prekrivajući ga staklom kako bi se moglo preći preko njega.

„Nadamo se da ćemo moći da stavimo svetla do kraja bunara tako da može da se vidi dno stakleni vrh preko kojeg će moći da se prelazi. To će biti odlična karakteristika u novoj kuhinji“, rekla je Ema.

Ona je dodala da će sve to uraditi sami, ali da očekuju da će taj projekat potrajati nekoliko godina.

(Telegraf)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar