U trendu

Misteriozna životinja snimljena usred noći: Čuvari parka se pitaju šta je to, a neki spominju i mitsko biće

Stručnjaci za divlje životinje ostali su zatečeni nakon što su uočili misterioznu životinju u teksaškom državnom parku. Zver je posetilac državnog parka Bentsen-Rio Grande Valley snimio kamerom, a park je sve objavio na svojim društvenim mrežama.

Captured on game camera – a mystery animal lurking in the Rio Grande Valley! 📷🌲 We're scratching our heads trying to…

Posted by Bentsen-Rio Grande Valley State Park – Texas Parks and Wildlife on Thursday, April 6, 2023

Osoblje je 6. aprila objavilo crno-belu fotografiju na Fejsbuku, s podužim apelom ljubiteljima prirode. “Snimljeno kamerom za snimanje divljači – misteriozna životinja koja vreba u dolini Rio Grande! Češemo se po glavi pokušavajući da identifikujemo ovo nedokučivo stvorenje. Da li to nova vrsta? Begunac iz obližnjeg zoološkog vrta? Ili samo prerušeni čuvar parka? Bez obzira na to, uzbudljivo je videti tako neverovatnu životinju u njenom prirodnom staništu. Obaveštavaćemo vas dok nastavljamo da istražujemo ​​ovu misteriju“, napisali su.

Slika je ubrzo postala viralna i pojavilo se dosta predloga. Od mravojeda, medveda, lasice, kapibare, mešanca dve vrste životinja, pa čak i mitske Chupacabre. Na kraju su se oglasili ponovo iz parka i rekli kako je verovatno reč o američkom jazavcu, ali su naglasili da nisu sto posto sigurni i da je vrlo teško identifikovati životinju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar