Moderna bajka: Španac se zaljubio u misterioznu Srpkinju, Fejsbuk ih spojio nakon 2 dana

Jedan Španac je na Tajlandu na dočeku Nove godine upoznao misterioznu Beograđanku koja ga je potpuno očarala. Razmenili su nekoliko reči, ona mu je čestitala Novu godinu, ali nakon toga je nestala. Radnica Španca, poreklom Srpkinja, odlučila je da pomogne svom šefu i podelila njegovu priču na Fejsbuku.

„Moj šef, koji je iz Španije, ove zime je upoznao jednu devojku iz Beograda na Tajlandu. Devojka ga je naravno oborila s nogu pa je, u želji da je impresionira, odlučio da se pohvali svojim znanjem srpskog i rekao joj jedinu rečenicu koju zna da izgovori: „Ja imam pločice.“ Rečenicu koju sam ga, priznajem, lično naučila jer je procenio da će mu najviše biti od koristi kada krene u pohod na Srpkinje. Njoj je to valjda bilo simpatično (ili bar tako on kaže) pa je progovorila još koju s njim i čak mu je čestitala Novu godinu. Ali tada je pala kiša i ona je nestala, a da on nije stigao ni da je pita kako se zove. Klasična Pepeljuga.

Moj šef, koji je iz Španije, ove zime je upoznao jednu devojku iz Beograda na Tajlandu. Devojka ga je naravno oborila s…

Gepostet von Vanja Ivos am Dienstag, 17. Januar 2017

Tako da, ako znate neku Beograđanku koja je bila na Tajlandu za Novu godinu i odgovara opisu, bila bih vam zahvalna kada biste mi pomogli da je nađem. Prvo, zato što mi je šef rekao da mogu da tražim šta god želim ako uspem da je lociram. Drugo, zato što je alternativa da ga vodim u Beograd da je tražimo sami. A najviše zbog toga što želim da vidim koliko je zaista mali svet. Ili Beograd“, napisala je devojka.

U trenutku kada se objava pojavila na Fejsbuku, znalo se samo da je devojka imala smeđu kosu, da je bila iz Beograda i da se sve to dogodilo na plaži Ko Pa Ngan.

Samo tridesetak sati kasnije, ista devojka na Fejsbuku je objavila da su uspeli da pronađu misterioznu Beograđanku.

Nasli smo je! Hvala svima koji su komentarisali, delili, pomagali… A imamo i odgovor na pitanje koliko je mali svet -…

Gepostet von Vanja Ivos am Donnerstag, 19. Januar 2017

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.