U trendu

Moderni Robin Hud

Jedan tinejdžer poklonio je hiljade dolara koje je našao.
Vest nam stiže iz grada Rozmaunt, u državi Minesota, u Sjedinjenim Američkim Državama.
Jedan 16-godišnjak iz Minesote dao je na hiljade dolara svojim prijateljima studentima i ženi koja se stara o školskoj pomoći. Izgleda da je torbu punu novca bacio diler droge.
Kada su ga upitali kako je došao do svih tih novčanica od po stotinu dolara, ovaj student je prvo rekao da je to bio njegov džeparac. Međutim, kasnije je priznao da je novac pronašao u jarku, a potom je i odveo policiju do tog mesta blizu autoputa, gde su pronađeni i ostaci narkotika i vaga.
Dečak, za koga su rekli da ima problema s učenjem, dao je oko 11.000 dolara od skoro 18.000 dolara, koliko se nalazilo u torbi. Predstavnici zakona uspeli su da prikupe sav novac koji je bio podeljen studentima i ženi koja je odgovorna za pomoć školi. Ona je čak izjavila da joj je neko u autobusu ubacio u torbu 1.200 dolara.
Ovaj dečak nije ni sanjao da zbog tog svog dela može da bude kažnjen. Međutim, izgleda da ga ipak očekuju optužnice. Zamenik šerifa je izjavio da je on "dobro dete" koje je pokušalo da pomogne ljudima kojima je pomoć bila potrebna. Izgleda da sud to baš ne vidi tako.
Koristan link

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar