U trendu

Motorizovana barska stolica

Čovek je optužen za vožnju u pijanom stanju. Na prvi pogled ništa čudno. Međutim, on je vozio motorizovanu barsku stolicu!
A motorizovana barska stolica postoji u gradiću Nevark, u Ohaju, u Sjedinjenim Američkim Državama.
Predstavnici vlasti u državi Ohajo kažu da je čovek optužen zbog vožnje pod dejstvom alkohola, nakon što je svojom motorizovanom barskom stolicom izazvao sudar.
Predstavnici policije iz gradića Nevark, koji se nalazi na 48 kilometara istočno od grada Kolumba, kažu da su, kada su se 4. marta ove godine odazvali na prijavu da se dogodio sudar u kom ima povređenih, na licu mesta zatekli čoveka koji je slupao barsku stolicu koja je radila na pogon kosilice za travu. Definitivno su bili zatečeni tim prizorom, jer se takvo prevozno sredstvo ne može videti baš svakog dana.
Dvadesetosmogodišnji Kajl Vigli je odveden u bolnicu zbog lakših povreda. Predstavnici policije kažu da je on optužen za vožnju vozila u pijanom stanju, nakon što je u bolnici rekao policajcima da je popio neverovatnih 15 flaša piva! Kajl Vigli je izjavio policiji i da njegova motorizovana barska stolica može da razvije brzinu i do 61 km/h.
On se ne oseća krivim i zatražio je da mu se sudi u prisustvu porote.
Izgleda da se Vigli nije setio da patentira svoj izum – motorizovanu barsku stolicu. Verovatno bi ona našla mnoge poklonike širom sveta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar