U trendu

Možete se pohvaliti da imate savršen vid ako pronađete grešku na slici za 5 sekundi

Ako želite malo da vežbate svoj mozak, nema boljeg načina mozgalica ili izazovnih zagonetki koje vas teraju da drugačije gledate na stvari i koristite svoje veštine kritičkog razmišljanja. Zapravo, rešavanje nekoliko zagonetki dnevno može znatno doprineti jačanju vaše kognitivne funkcije – što je jednako važno za održavanje zdravlja vašeg uma kao što je odlazak u teretanu važan za vaše mišiće, prenosi Mirror.

A ako danas tražite način da se malo opustite ali i rashladite, zašto ne biste isprobali ovu zagonetku? Sve što treba da uradite je da proučite sliku i pronađete jedan detalj koji vam se čini pogrešan. Oh, i imate samo pet sekundi za to.

Čini se da slika prikazuje ženu koja kliza na klizalištu. Iza nje su stolice na kojima gledaoci mogu da posmatraju akciju, a obučena je u onu vrstu zimske opreme koju biste očekivali da ćete nositi kada se idete okušati u klizanju. Na prvi pogled, čini se da je sve u redu sa slikom, zar ne? Žena pokazuje svoje klizačke sposobnosti na jednoj nozi, a na licu ima osmeh koji pokazuje da je sve u redu. Ali, postoji jedan veliki nedostatak na slici, a vaš je posao je da otkrijete šta je u pitanju, što je brže moguće.

Prema Jagranu Joshu, moraćete da pronađete grešku u roku od pet sekundi ako želite da sebe smatrate najboljim od najboljih, ali nema teškog vremenskog ograničenja ako vam treba malo više vremena.

Jeste li već uočili grešku?

U pitanju su klizaljke odnosno ono što klizačica nosi umesto njih.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (4)