U trendu

Mozgalica koja je zaludela internet: Samo oni najoštrijeg uma mogu da pronađu sve brojeve na slici

Na internetu možete pronaći niz sjajnih mozgalica i zagonetki. Dok neke od vas zahtevaju da pokažete sposobnost posmatranja, druge će vas naterati da upotrebite svoje analitičke veštine i veštine kritičkog razmišljanja.

Neke su jednostavne za rešavanje, druge mogu biti prilično teške. Danas smo za vas pripremili jednu u kojoj je potrebno da dobro napregnete oči. Jeste li spremni? Počnimo brzo.

Slika iznad je portret čoveka koji je u potpunosti sastavljen od matematičkih brojeva. U ovoj slagalici sakrivene su cifre. Koliko ćete moći da pronađete? Hajde da saznamo.

Vremensko ograničenje koje smo postavili za ovu slagalicu je 6 sekundi. Morate pronaći sve brojeve skrivene na slici za 6 sekundi ili manje.

Ovo je izazovan zadatak. Da li ćete moći da ga završite? Uzmite sat i podesite tajmere. Vaše vreme počinje sada.

Rešenje za ovu zagonetku sa slikom mozgalice dali smo na kraju članka. Ali, uverite se da prvo ne varate i sami pokušajte da rešite zagonetku. Tek ako niste uspeli da je rešite, bez obzira koliko se trudili, možete da skrolujete naniže da vidite rešenje.

U slučaju da niste uspeli da rešite ovu zagonetku, evo rešenja. Na ilustraciji se nalazi 9 cifara, od 1 do 9, a evo i gde su se sakrile:

1=Iza vrata (pozadi)

2=Donja vilica

3=Šešir vrh

4=Usta (sa osmehom)

5=Uvo

6=Vrat/Grlo

7=Nos

8=Osnovna linija šešira

9=Oči

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)