U trendu

Mozgalica koju samo oni sa visokim IQ uspevaju da reše za 10 sekundi: Ko je kriminalac na ovoj slici?

Ako ste uzbuđeni zbog rešavanja mozgalica i želite da pokušate da rešite jednu, imamo jednu koju možete da isprobate na slici iznad. Imate samo nekoliko sekundi da rešite ovu zagonetku sa slikom mozgalice.

Dajte sve od sebe i pokušajte da ga pronađete u datim sekundama. Pogledajte pažljivije sliku iznad i pokušajte da odgovorite na osnovu tragova na slici.

Možete li saznati ko je zločinac? Još uvek imate nekoliko sekundi.

Pronalaženje odgovora na mozgalicu nije težak zadatak. Biće vam potrebno samo nekoliko sekundi da dobijete odgovor sa ovih slika. Samo treba da se koncentrišete i pažljivo posmatrate sliku koju smo dali u nastavku da biste rešili ovu mozgalicu. Nakon što pronađete rešenje za mozgalicu, osećaćete se kao da ste osvojili veliku nagradu.

Rešenje

Da li ste otkrili detalj koji otkriva odgovor ove mozgalice? Ako jeste, čestitamo, zaista imate sjajnu moć zapažanja i visok IQ. Ukoliko ste se namučili i niste došli do rešenja, ne brinite jer svakodnevno rešavanje ovakvih mozgalica pozitivno utiče na stimulisanje vašeg kognitivnih funkcija i pomaže da budete fokusiraniji i orijentisani na detalje.

U pitanju je muškarac koji stoji desno. Ako pažljivo pogledate, videćete da propusnica koju nosi okačenu na mantilu pripada zapravo ženi, što ukazuje da je ukradena i da se on pretvara da je lekar.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)