U trendu

Mozgalica koju samo osobe sa visokim IQ uspeju da reše za 30 sekundi: Koliko brojeva ima na ovoj slici?

Ova glava izgleda nenormalno i netipično. Zaista, sastoji se od brojeva za kreiranje različitih elemenata lica. Izazov će stoga biti pronaći različite brojeve koji su tamo prisutni, a da ne propustite nijedan. Možete to učiniti?

Koji su brojevi koji formiraju ovu glavu?

Odvojite nekoliko minuta da se opustite i zabavite uz ovu zadivljujuću igru. Ova nova igra se razlikuje od onoga što vam se obično nudi. To je vizuelni zadatak koji stavlja vaše veštine posmatranja na test.

To je takođe test analize gde ćete morati pažljivo da ispitate sliku i zaključite koji su brojevi tamo skriveni. Da biste uspeli u ovoj igri, morate biti fokusirani i koristiti svoju maštu.

Svi brojevi od 0 do 9 mogu biti tu, na vama je da budete pronicljivi. Ova igra je zabavna za sve, nema određenog uzrasta za igranje.

Pažnja, ovoj igri je dodat izazov. Morate pronaći brojeve za manje od 30 sekundi.

Kako pronaći različite brojeve?

Pronalaženje brojeva za ovaj test zahteva metodičan pristup. Pre svega, pogledajte sliku kao celinu da biste se upoznali sa njenim sadržajem. Zatim počnite da locirate svaku cifru počevši od vrha slike.

Obratite pažnju na svaki deo lica, jer oni mogu predstavljati brojeve. Zapamtite da se oblici lica mogu koristiti za formiranje brojeva, čak i ako nisu jasno vidljivi. Održavajte koncentraciju tokom igre kako ne biste ništa propustili.

Ako je potrebno, možete da zumirate sliku da biste izbliza ispitali detalje. Pratite ove savete i uživajte u ovoj igri u potpunosti.

Rešenje:

Prisutni brojevi su sledeći: 1, 2, 3, 7, 5, 0, 8, 6 i 9 . Možda je bilo teško sve ih uočiti, ali ako jeste, čestitamo! Ako ne, nemojte se obeshrabriti, ova vrsta igre može biti složena. Važno je da se zabavite i stimulišete njihove veštine posmatranja, piše Espreso.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)