Mršaviji uz trik

„Stomak unutra, grudi gore!“, govorile su nekada bake devojkama. Bila je to pouka o pravilnom držanju, ali i super savet za postizanje boljeg i vitkijeg izgleda. Podsećamo vas na stare i nove trikove pomoću kojih ćete bez mnogo muke izgledati vitkije i tako prijatno iznenaditi svoju okolinu.

Evo pet načina da poboljšate svoj izgled. Prvi savet je takozvani push up look. Grudi i stražnjica mogu doći u dobru formu pomoću push up grudnjaka i gaćica. Mnogi od njih sadrže strateške silikonske jastučiće koje birate u zavisnosti od toga šta želite posebno da istaknete. Drugi način za poboljšavanje izgleda je šminka. Tamne boje doprinose utisku vitkosti, što važi i za odeću i za šminku. Našminkajte obraze i konture brade, a posebno podbratka, tamnijim rumenilom ili puderom. Treći savet je slojevito oblačenje. Obučete li nekoliko tankih topova različitih dužina, prikrićete neželjene obline struka i bokova.

Četvrti savet za lepši izgled je pravo držanje. Savet naših baka da uvučemo stomak i pri tom se isprsimo zasigurno garantuje „vitkiji stas“. Spustite li pri tom ramena, vrat će vam izgledati duži, a to dodatno doprinosi vitkijem izgledu. Za kraj, peti savet: visoke potpetice. Visoke potpetice čine čuda za izgled vaših nogu, kao i za samu figuru. Ako ih budete nosili, noge će vam izgledati mnogo duže. Pri tom se oblikuju i mišići a vi izgledate neodoljivo i seksi. Zapravo, taj izgled ste i želele.

Čini se da saveti naših baka za pravilno držanje važe i danas. Čuli ste pet osnovnih saveta kako da začas poboljšate svoj izgled. Zato, samo napred!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.