Muke oko kupovine

Nakon odugovlačenja, premišljanja i izgovora da ima vremena, već ste u cajtnotu – poslednji je trenutak za kupovinu poklona vašim dragim ženskim osobama.

Ako ste u kratkoj, ali obećavajućoj vezi, ne poklanjajte joj nakit, rublje, seksi igračke niti nešto skupoceno. Knjiga, šal, rukavice, CD, kožni kaiš, umetnička šolja za kafu, pribor za nokte ili set za negu tela jesu pokloni koji raduju, ali ne obavezuju niti šalju sudbonosne poruke.

Devojku s kojom ste u dugoj i stabilnoj vezi najviše bi obradovao prsten, bilo kakav, i pitanje da li će se udati za vas – ne bilo kad, već sledeće godine. Ako još niste spremni za ovaj korak, onda budite galantni – potrudite se da je zaista obradujete skupocenim poklonom koji će svedočiti o vašoj ljubavi, uvažavanju i zahvalnosti za sve lepe trenutke koje vam je priredila: samsonit kofer, sobni bicikl, nov mobilni telefon, sat, fotoaparat. Uplaćen aranžman za neko egzotično putovanje takođe bi je mnogo obradovao.

Vaše majke su izuzetno zahvalne žene koje će obradovati i samo vaše prisustvo na prazničnom ručku ili večeri. Ako ste zbog velikih obaveza malo vremena posvećivali majci, onda je Nova godina prilika da olakšate svoju savest. Majka je žena koju najbolje poznajete, pa izbor poklona ne bi trebalo da vas mnogo muči. Evo nekih predloga: praktičan aparat ili pribor za kuhinju, lepa šolja, mekani džemper, parfem ili uplaćen tretman kod kozmetičarke kako bi se malo osvežila.

Sestra je uvek osoba koju vredi obradovati bar jednom u godini. Čak i mali poklon pamtiće sve do sledeće godine. Nju dobro poznajete i znate šta voli i šta joj je potrebno. Nećete pogrešiti ako joj poklonite set za negu kose, penu i mleko za kupanje istog mirisa, kvalitetne čarape za koje joj uvek nedostaje novca ili knjigu koju već dugo merka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.