U trendu

Muke zbog automobila

Radio stanica iz američke države Viskonsin dala je dvoma takmičarima ponudu kojoj nisu mogli da odole samo da bi odustali od igre osvajanja novog automobila. I to se dešava!
Tomi Kempfer, star 26 godina, i Lisa Tomson, stara 40 godina, živeli su u kamionu nadajući se da će jedno od njih dvoje uspeti da osvoji novi automobil vredan 30.000 dolara.
Nakon 55 dana, ljudi iz radio stanice, koji su i organizovali ovo takmičenje, zabrinuli su se da se njihovo nadmetanje nikada neće završiti.
"Osetili smo da ovo dvoje ne žele da odustanu", izjavio je Džon Flint, jedan od voditelja jutarnjeg programa u ovoj radio stanici. "Nismo se uopšte nadali da će takmičenje da potraje 55 dana. Da nismo reagovali, oni bi sigurno nastavili do Nove godine."
Zato je radio stanica ponudila takmičarima kompromis: da završe takmičenje i dobiju nagrade, među kojima je i 10.000 dolara za kupovinu automobila, ili da nastave da se takmiče i ne dobiju ništa.
Takmičari su se premišljali oko 15 minuta, a potom su oboje odlučili da prihvate prvo ponuđeno rešenje.
"Oboje smo bili spremni da idemo kući", izjavio je Tomi Kempfer, "ali nismo želeli da odemo bez ičega, pošto smo uložili toliko truda i vremena."
Lisa Tomson nazvala je ovo takmičenje "odličnim iskustvom", ali je i dodala da nešto slično ne bi ponovo pokušala.
Ako vas zanima, pogledajte detalje ovog neobičnog takmičenja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar