Muvanje na pesku

Pravila ponašanja i osvajanja na plaži razlikuju se od uobičajenog načina šarmiranja nežnijeg pola. Bez obzira na to da li ste sami ili sa svojim drugovima, pridržavajte se sledećih pravila kako biste se dobro proveli tokom letnjih avantura.

Izbor dobrog mesta na plaži predstavlja pravilo broj jedan. Izaberite mesto na kome ćete biti okruženi ženskim svetom. Uvek radije birajte mesto koje je dalje od obale nego ono koje je tik uz sam plićak, jer će vam to onemogućiti potpuni pregled okoline. Vodite računa o garderobi koju nosite. Praćenje modnih trendova može vam biti samo plus. Ne dozvolite sebi da se pojavite u pocepanoj garderobi, sa smešnim naočarima za sunce, u čarapama i cipelama, ili patikama. Zabavljajte se i šalite u društvu svojih prijatelja, ali bez izazivanja nepodnošljive buke koja bi uznemiravala ostale. Izbegavajte da glasno komentarišete tuđ izgled. Ukoliko baš morate da nosite tamne naočari za osmatranje okoline, osmatrajte brzo, bez zurenja i osvrtanja. Ne bi, takođe, trebalo da se ponašate kao maloletnik, što podrazumeva da ne zviždite i ne dobacujete devojkama, ne skačete u vodu iz zaleta prskajući ostale, ne opijate se, ne navaljujete na ženski svet da bi vam leđa namazao mlekom za sunčanje ili obrnuto.

Da biste ostavili utisak pravog džentlmena, ponudite dami okrilje svog suncobrana ili neko bezalkoholno piće. Ukoliko pak želite da započnete konverzaciju, mogli biste da zatražite od dame da vas fotografiše. Mnoga turistička mesta imaju organizovana druženja, idealna za sklapanje poznanstava. Možete i samostalno da organizujete igranje odbojke u vodi ili na pesku, bacanje frizbija, ali se nikako nemojte glupirati namernim bacanjem lopte u željenom pravcu kako biste skrenuli pažnju na sebe i stupili u razgovor. To možda uspeva na filmu, ali ne i u stvarnosti. U svakom slučaju, ako poštujete zakon plaže, izbeći ćete moguće neprijatnosti, dobro se provesti, a možda i osvojiti titulu osvajača ženskih srca za ovu sezonu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.