U trendu

Na kom mestu sa slike biste se vi najradije našli? Test holandskih psihologa otkriva tajne vaše ličnosti

Surovo iskren test ličnosti koji su razvili holandski psiholozi

Ako ste spremni da saznate istinu o svojoj ličnosti, čak iako je ona gorka, predlažemo vam da uradite ovaj test koji su razvili holandski psiholozi.

Pogledajte predstavljene slike. Izaberite sliku pejzaža koja vam se najviše sviđa, odnosno na kom mestu biste se vi najradije našli.

Preduslov: Ne pokušavajte da logički rasuđujete i analizirate svoju odluku. Vaš izbor treba da se zasniva na unutrašnjim osećanjima. Sliku posmatrajte samo par sekundi i napravite odluku.

Prva slika

Drski ste, seksi, energični i strastveni. Uvek se trudite da postignete ciljeve. Po prirodi ste avanturista i zaista volite ne samo da tražite, već i da vladate. Osim toga veoma ste inteligentni.

Druga slika

Ljubazni ste i lako nalazite prijatelje. Imate povećan nivo svesti. Za vas je veoma važno da uspete u životu i želite da svi znaju koliko ste uspešni. Imate dobro razvijeno logičko razmišljanje i život često doživljavate kao stratešku igru. Volite samoću, a ne buku i vrevu. Odlikuju vas dobri liderski kvaliteti i poslovna spretnost.

Treća slika

Izgledate zatvoreno i izolovano, ali to u stvari nije tačno. Znate kako da se prilagodite okolnostima, više volite da se ne izdvajate i pokušavate da vodite miran život koji niko neće ometati.

Četvrta slika

Imate lagan i prijateljski karakter. Ljubazni ste i lepo vaspitani. Volite da pomažete ljudima i uživate u tome. Umete da čuvate tajne i uvek dajete korisne savete. Opraštate sukobe, svađe i sve što može narušiti mir i harmoniju oko vas. Društvenost i fleksibilnost vam pomažu da postignete ciljeve.

Peta slika

Imate filozofski um. Plemeniti ste i mudri. Uvek se osećate pomalo nezadovoljno, te stalno pokušavate da se promenite na bolje. Cenite znanje i inteligenciju i ne možete bez knjiga, novina, interneta i drugih izvora znanja i informacija.

Šesta slika

Vi ste introvertni, fokusirani na svoj unutrašnji svet. Cenite svoj lični prostor i trudite se da sakrijete osećanja. Znate kako pravilno da vodite dijalog i pričinjava vam veliku radost pobeda u raspravama i debatama. Cenite udobnost i mir.

Sedma slika

Vrlo ste osetljivi i intuitivni. Ne volite da pričate o svojim planovima ako još uvek niste sigurni u sebe i svoje mogućnosti. Vi ste kreativna i originalna osoba i mnogi vas smatraju unikatnom i pomalo neobičnom osobom.

Osma slika

Vi ste duhovno nadarena osoba. Aktivni ste, ljubazni i čvrsto stojite na zemlji. Svaki dan doživljavate kao priliku da nešto promenite, učinite nešto korisno ili krenete u avanturu. Ponekad ste vrlo emotivni, ali voljeni ste u svom društvu.

Deveta slika

Pravi optimista sanjar i umetnička duša. Trudite se da u ljudima vidite pre svega samo sve najbolje. Nemate mnogo prijatelja, ali ste okruženi divnim i toplim ljudima koji vas zaista vole.

(Telegraf.rs)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar