U trendu

Način na koji držite mobilni telefon otkriva vaš karakter! (foto)

Naučnici su istraživali kako ljudi drže svoje telefone.

Pokazalo se da to direktno odražava našu ličnost. Postoje četiri načina držanja telefona, a svaki od njih odgovara određenom karakteru.

A – Držite telefon u jednoj ruci i pišete tekst palcem

Ako držite telefon jednom rukom, to govori o vašoj svestranosti. Organizovani ste i disciplinovani, uvek znate šta je za vas dobro, a šta je loše. Više volite da govorite nego da slušate, ali nećete namerno nikoga uvrediti. Umete da razlikujete iskrenu ljubav od pretvaranja. Za voljenu osobu ćete učiniti sve.

B – Telefon držite u rukama i pišete tekst palcem

To pokazuje da želite zaštitu, tražite brigu i pažnju. Ne volite da pokazujete osećanja i zbog toga vaš partner možda oseća nedostatak ljubavi.

C – Telefon držite u rukama, ali koristite oba palca prilikom pisanja

Niste baš mnogo srčani, često se brinete i plašite. Potreban vam je partner koji će vas 100 odsto razumeti. Kada je uz vas pouzdana osoba, prepuni ste samouverenosti. Volite svog izabranika svim srcem i lako zaboravljate probleme iz prošlosti.

D – Držite telefon jednom rukom i pišete tekst kažiprstom druge ruke

Vama je svostveno tiho i uravnoteženo ponašanje. Spremni ste da žrtvujete sve za dobro drugih. Ne volite gužvu. Više volite mirna i poznata mesta. Takvi ste i u ljubavi – ona je za vas tiha luka. Ne podnosite suze, naročito bliskih ljudi. Voljenima opraštate greške rekordnom brzinom, piše tuzlanski.ba.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.