Način na koji držite stisnutu pesnicu otkriva i najskrivenije tajne o vama

Da li ste ikada obraćali pažnju na sopstvene navike i manire?  Često primećujemo stvari o drugim ljudima oko nas, ali zašto nikada ne obraćamo mnogo pažnje na sebe? Način na koji držite pesnicu otkriva kako se prikazujete drugim ljudima, kakvi ste zaista, iznutra i kakvi ste u ljubavi. Pogledajte sliku i izaberite na koji način držite pesnicu, a zatim ispod pročitajte objašnjenje o svakom od njih.

Ako ste birali opciju broj 1

Kako se prikazujete drugima:

Osetljivi ste, imate izraženu maštu, odličnu intuiciju, volite da pomažete drugim ljudima, pomalo ste nesigurni i veoma saosećajni.

Entuzijastični ste, ne zamarate se sitnicama, ponekad ste nestrpljivi i puni ste energije. Radoznali ste, avanturistički nastrojeni, zabavni i volite da se šalite na sopstveni račun.

Kakvi ste zaista:

Imate želju da budete zaštićeni i da se prema vama iskreno i nežno postupa. Volite da se osećate kao da vas neko zaista poznaje i prihvata uprkos svemu.

Ponekad ste preterano fini prema drugima, do te mere da ga vas ponekad iskorišćavaju. Uživate u jednostavnom načinu života.

Kakvi ste u ljubavi:

Niste dobri u otvorenom izražavanju svojih misli i osećanja i partnera volite mnogo više nego što on to misli. Potiskujete svoje emocije, ne izražavate ih iskreno i predstavljate ih kao slabije nego što jesu. Niste osoba koja se lako ljuti, jer i tu vrstu emocija potiskujete. Trudite se da druge lepo tretirate, da ih poštujete i niste ni malo sebični

Ako ste birali opciju broj 2

Kako se prikazujete drugima:

Imate mnogo talenata, kreativni ste, otvoreni i prijateljski nastrojeni. Velikodušani ste, inteligentni, samouvereni sa jakim samopoštovanjem, u potrazi za moći. Vredan ste radnik, idealista, fleksibilni ste i pažnja vam je na najvišem nivou.

Kakvi ste zaista:

Imate krhko srce, ranjivi ste i imate mnogo očekivanja od drugih.

Kakvi ste u ljubavi:

Uvek preterano analizirate svaki događaj, zaglavljujete se u depresivnim sećanjima i teško ih puštate. Uvek oklevate, željni ste toga da vas neko uvek prati, jer u suprotnom sami sebi nećete dozvoliti da se upustite u neka nova iskustva.

Pošto mnogo volite svog partnera i ne želite da vas on mrzi, imate tendenciju da sve činite za njega, bez premca.

Ako ste izabrali opciju broj 3

Kako se prikazujete drugima:

Imate izraženu kreativnu stranu, duhoviti ste, agilni, dobro se izražavate, emotivni ste i brzo reagujete. Praktični ste, uživate u lepoti i umetnosti, promišljeni ste, ponekad zabrinuti i osetljivi. Pametni ste i večiti ste zagovornik harmonije.

Kakvi ste zaista:

Većinu vremena provodite ćuteći i ne izgovarajući šta mislite, jer biste se radije žrtvovali nego dozvolili da iko bude povređen. Nije vas teško razumeti, sve što želite je malo fleksibilnosti i prostora ta maštanje i to vam je sasvim dovoljno da budete srećni.

Kakvi ste u ljubavi:

Zaista ne volite frku i gužvu, volite da vam svuda bude udobno, pa tako i u vezi. Vaša najveća slabost je meko srce. Čak i kada ste pretrpeli veliku povredu ili šok, ako se ta osoba iskreno izvini, ne možete se odupreti, već odmah odlučite da zaboravite.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.