U trendu

Način na koji jedete sladoled otkriva mnogo o vama

Najdraži način jedenja ove popularne letnje poslastice otkriva o vama više nego mislite!

U kornetu
Vi ste osoba koja voli pravila i teško vam je da živite drugačije. Po vama, sladoled ne bi trebalo da se jede nikako drugačije nego u kornetu, pa se često čudite ljudima koji ga jedu drugačije.

U čašici
Za vas se može reći da ste pomalo oprezni u životu, ali i vrlo praktični. Ljudi vas rado pitaju za savet jer znaju da niste slatkorečivi i da ćete im reći istinu, koliko god ona bila bolna – znaju da ste u pravu. Vama sladoled u kornetu ide na živce jer curi svuda, kaplje po odeći…

Na štapiću
Vi ste definitivno sve samo ne dosadni. Volite izazove, a užasavate se i same pomisli od jednoličnog, predvidljivog i vrlo organizovanog načina života. Vas pozitivnom energijom pune nenadane avanture, putovanja, šetnje, druženja…

U posudi od vafla
Vas nije previše briga šta drugi misle i uvek ste nekako u centru pažnje, pomalo odudarate od mase i imate držanje pomalo kao filmska zvezda. Znate da vam posuda napravljena od vafla nije potrebna da biste pojeli sladoled, ali vi ga volite baš tako.

Između biskvita, kao sendvič
Vi volite maksimalno da uživate i da se nagrađujete. Kada se počastite sladoledom, ne želite da to bude nešto obično već veličanstveno vašem nepcu. Može se reći da jako volite kolače, ali i sladoled, a u ovakvoj varijanti odjednom dobijate i jedno i drugo.

U kornetu, ali sa kašikom
Za vas se može zaključiti da volite da udovoljavate drugima. Nekako želite kornetom da se uklopite u masu, ali duboko u sebi vapite za praktičnošću – pojesti sladoled na za vas najlakši način.

Skoro rastopljen
Volite izazove i uživanje, a izazov vam predstavlja i to kako pojesti sladoled dovoljno brzo dok se skroz ne otopi, a opet ne ispasti proždrljivac. Osim toga, omekšani sladoled je zaista ukusan, otkriva msn.com, prenosi 24sata.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.