U trendu

Najbolja šefica na Balkanu: Zaposlenoj poklonila skupoceni automobil!

Dražana Palac iz Gruda u Hercegovini dobila je poklon od svoje šefice o kakvom mnogi mogu samo da maštaju.

Kada se vratila s posla, Dražana je pred kućom videla videla crveni Mercedes s mašnom koji joj je poklonila vlasnica centra ‘Fitness Anny’ u kojem Dražana radi kao fitnes instruktorka, piše hercegovina.info.

„Draža je neko ko je bio uz mene kad nisam imala ništa. Zajedno smo bile čistačice, bila je moja klijentkinja, moj radnik i moj prijatelj. Mogla sam je nazvati u ponoć i računati na nju. Ona je jedna neiskvarena ljudina, neko ko je uvek uz mene i vraća mi veru da još uvek ima dobrih ljudi, iskreno dobrih. Srećna sam što mogu biti njen prijatelj i što je uz mene. Znala bi onako skromno spomenuti kako joj je upravo ovaj automobil želja i kako će si ga jednom kupiti. Odlučila sam joj ga pokloniti u znak zahvalnosti za sve što ona daje meni. I verujte, koliko god da je Draža bila srećna ja sam još srećnija kad sam videla njene iskrene suze radosnice i kad me zagrlila srcem. Sreća se zaista umnožava deljenjem! Auto je ništa u poređenju s neprocenjivim darom ljudi kao što je moja Draža. Želim joj puno srećno pređenih kilometara uz poruku da ću uvek biti tu za nju, baš kao što je i ona za mene“, rekla je Ilijana Bodlović poznatija kao Anny, a koju sada zovu i najbolja šefica na Balkanu.

Hvala ti što voliš moje ženeHvala ti što radiš srcemHvala ti što mi daješ vjeru da ima dobri ljudiHvala ti što si moj…

Posted by Ilijana Bodlović on Wednesday, June 5, 2024

„To je meni stvarno bio šok. Nisam ništa očekivala i tu je bio umešan moj momak koji je sve s njima spremao, a ja nisam baš ništa očekivala. Oni su meni rekli da će mene momak kao veriti i da će tu biti iznenađenje kod Novog života gde mi inače treniramo. Ja kad sam došla uopšte nisam videla auto nego ekipu, prvo sam njih ugledala. Onda sam videla automobil koji mi je san snova i želim ga već 7-8 godina kupiti, meni je to san snova“, rekla je za hercegovina.info Dražana Palac, nova vlasnica novog Mercedesa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.