U trendu

Najlepša je Australijanka

Dvadesetogodišnja Australijanka pobedila je na takmičenju Mis univerzum u Ekvadoru. Ona se bavi manekenstvom i igrom. Sam izbor posmatrali su gledaoci širom sveta.

Dženifer Hokins (Jennifer Hawkins), visoka plavuša plavih očiju, izabrana je među čak 80 lepotica. Mis Sjedinjenih Američkih Država, Šandi Fajnsi (Shandi Finnessey), izabrana je za prvu pratilju. Njih dve su se zagrlile pre samog proglašenja pobednice. Zatim je Australijanka dobila krunu od Amelije Vega (Amelia Vega), prošlogodišnje mis iz Dominikanske Republike.

Pored manekenstva i plesa, Hokinsova se bavi i koreografijom, i to za svoju plesnu trupu koja putuje Australijom i izvodi predstave. Njena ostala interesovanja su surfovanje i kampovanje, a obožava da gleda balet. Ostale tri finalistkinje bile su mis Portorika – Alba Rejes (Alba Reyes), mis Paragvaja – Janina Gonzales (Yanina Gonzalez), i mis Trinidada i Tobaga – Danijel Džouns (Danielle Jones). Ovih pet finalistkinja bilo je proglašeno među deset misica koje su prošetale u kupaćim kostimima.

Pored predivnih slika i krajolika Ekvadora, gledaoci su mogli da uživaju i u predivnim tropskim ritmovima muzike čuvene Glorije Estefan, te da se podsete njenih starih hitova, ali i da čuju nove. Za to vreme, njen muž je imao drugi zadatak – bio je jedan od članova žirija. Pored njega, tu je bila i glumica Bo Derek, ali i supermodel Petra Nemcova. Glorija Estefan, kubansko-američka pevačica, rekla je da lepa žena ima veliku moć ubeđivanja i da smo svi mogli da se uverimo u to i da vidimo da su dosadašnje misice uradile odličan posao. Tako bi i nova mis univerzum trebalo da uradi velike stvari na polju pružanja pomoći onima kojima je ona najpotrebnija.

Nakon emitovanja dvočasovnog šou-programa, ljudi iz Ekvadora nadaju se da su na taj način mogli da prikažu svetu lepote svoje zemlje, što bi moglo da privuče još više turista u njihovu malu zemlju na Andima.

Sutra možete pročitati još ponešto o izboru za mis univerzum.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar