Najluksuzniji javni toaleti

Javni toaleti u Njujorku, u Sjedinjenim Američkim Državama, trebalo bi da imaju i televizore! Da, dobro ste čuli!
Kakvo olakšanje! Besplatni javni toaleti koje održava kompanija koja proizvodi toaletni papir "Charmin" i koji se nalaze na njujorškom Tajms skveru biće dostupni građanima i ove godine za vreme božićnih i novogodišnjih praznika.
Ovo je treća godina za redom kako je obezbeđeno 20 deluks toaletnih kabina.
U ovim savršenim toaletima nema šta nema, pa su tako tu i televizori s ravnom površinom, ali i osoblje odeveno u smoking odela.
Ovi toaleti su toliko luksuzni da je kompanija "Charmin" obećala da će se turisti na Tajm skveru osećati kao kraljevi koji sede na svojim tronovima pre nego što, opet na kraljevski način, povuku vodu u toaletu.
Toaleti su svečano otpočeli s radom uz ceremonijalno prvo puštanje vode. Prvi je povukao vodu u ovom toaletu pop pevač i zvezda Brodveja – Džoi Fatone.
Sve kabine ovog luksuznog toaleta biće otvorene svakog dana sve do kraja ove godine, osim na sam dan Božića. Prvi put će ovi toaleti biti otvoreni i 31. decembra za sve one ljude koji budu prisustvovali čuvenom tradicionalnom dočeku, kada će imati priliku da gledaju kako velika kugla pada.
Takvi su toaleti u Njujorku, a kada će nešto slično stići kod nas ostaje nam da sačekamo i vidimo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.