Najnoviji hit: Možete li da odgonetnete koja devojka peva, a koje samo otvaraju usta. 60 miliona ljudi je probalo (video)

Alina Enero, manekenka koju na Instagramu trenutno prati 366 hiljada ljudi, potpisala je najnoviji hit na TikToku, a pratioce je zaintrigirala vrlo zanimljivom mozgalicom.

Alina je uz sebe porđala još šest ljupkih prijateljica, pa upitala tiktokere mogu li da pogode koja je od njih zaista zapevala Rijanin (Rihanna) hit „Umbrella“ ispred kamere, a koje su djevojke samo otvarale usta.

Dobro pogledajte video koji je sakupio već 60 miliona pregleda, pa pokušajte da pogodite šta bi mogao biti tačan odgovor.

@alina_enero

♬ original sound – alina_enero

Dakle, većina tiktokera je zaključila da je upravo Alina Enero, devojka koja se na snimku nalazi uz redni broj četiri, bila ta čiji ste glas mogli da čujete tokom viralnog klipa.

Da li je to tačan odgovor, nije otkrila, ali njene objave na Instagramu pomogle su nam da spoznamo da obožava muziku i da često peva uz gitaru, što nas je navelo na zaključak da je 4 zaista tačan odgovor, piše CDM.me.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.