Najskidanija žena na mreži

Trenutno se na Internetu vodi pravi mali rat za titulu „najskidanije“ žene. U konkurenciji su dva „vruća“ tela, pardon, dve ženske osobe: Cindy Margolias i Danni Ashe. Pitanje je da li je sajt prve ili druge dame doživeo više download-a njihovih slika.

Cindy Margolis, 32, (na slici levo) je bikini model, poznata po ulogama (ili preciznije rečeno po pojavljivanju) u ostvarenjima „Austin Powers“, „Hollywood Squares“ i „The Price is Right“. Druga takmičaraka, Danni Ashe, 30, je model koji voli da pokazuje svoje grudi, ali i porno-zvezda koja je glumila u „klasicima“ kakvi su „Killer Sex Queens From Cyberspace“ („Ubistvene kraljice seksa iz sajberspejsa“ – kakvog li naslova!) i „Busty Bangkok Bangers“ (ovo je teško prevodivo na naš jezik, ali shvatate o čemu se radi, zar ne?).

Cindy Margolis je za 4 godine, na svom besplatnom sajtu, zabeležila 53 miliona skinutih slika, dok Danni misli da je ona apsolutna kraljica download-a. Na njenom sajtu, gde se učlanjenje plaća, ona je zabeležila 240 miliona download-a. Pošto je čitava stvar i polemika počela da se komplikuje Guiness Records su odlučili da uvedu dve kategorije, i tako je, što se tiče Ginisove knjige rekorda, Danni prva u kategoriji plaćenih sajtova, a Cindy rekorderka kada su u pitanju besplatne prezentacije. Ali, polemika se nastavila jer Danni tvrdi da njoj pripadaju obe titule, jer postoji i besplatan deo njenog sajta, a sa njega se download vršio 120 miliona puta.

Da li ove brojke imaju veze sa time kako se i u čemu dve dame slikaju? Razlika je vrlo mala, ali bitna: Cindy, kao, ima nešto na sebi, a Danni slika svoje „adute“ bez pardona. A sada pogledajmo šta o svemu ovome kaže Danni: „Jedne noći sam gledala televiziju i Ginisov kviz u kome je jedno od pitanja bilo „Ko je naskidanija žena na Internetu?“. Odgovor je bio: „Cindy Margolis“. Odlučila sam da kod „Alexa“ servisa proverim svoje rangiranje i pokazalo se da imam 13 puta veći saobraćaj od sajta Cindy Margolis!“

Polemika se nastavlja, Danni koja ima izuzetnog uspeha sa svojim sajtom nastavlja da pravi dalje poslovne planove. Kada broj download-a dostigne jednu milijardu, obećava nam da će osnovati „paid-per-view“ televiziju. O njenoj uspešnosti i ozbiljnosti u poslu svedoči i podatak da se pojavila na naslovnim stranama uglednih časopisa za poslovne ljude: „Wall Street Journal“ i „Industry Standard“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.