U trendu

Najskuplji put oko sveta – 13 miliona dolara!

Agencija DreamMaker nudi 20-dnevno luksuzno putovanje „Passport to 50“ na 20 svetskih destinacija za vas i vašu porodicu i prijatelje (do 50 ljudi) za cenu od 13 miliona dolara. Po ceni ovo nije tipično putovanje svetom već jedno luksuzno iskustvo samo za bogataše i njihovu pratnju. Evo šta ih sve očekuje.

Prvo, milioner će leteti od grada do grada u svom privatnom avionu Boingu 767, a njegova pratnja, prijatelji i porodica u drugom Boing Bisznis Džet-u. DreamMaker tvrdi da će odabrano društvo provesti 12% vremena u vazduhu, a 88% na tlu i da žele da im svaki deo puta bude ugodan.

Da bi osigurali svačije potrebe, u avionu će biti i 50 vrhunskih profesionalaca iz raznih polja. Tako će sa njima leteti i somelijer koji će gostima nuditi najfinija vina, instruktori joge će im nuditi svoje usluge opuštanja, kao i razni terapeuti i mnogi drugi. Poznata terapeutkinja Ejpril Noris je navodno pristala da bude deo holističkog programa na ovom luksuznom putovanju gde će prezentovati alternativne metode kao što su hipnoterapija, reiki, ajurvedik i akupunktura.

Nije bitno koliko je avion veliki ili kako je prekrasno uređen, bitno je da se gosti osećaju ugodno i da mogu mirno da spavaju i odmaraju – rekao je Gregori Patrik iz DreamMakera.

S obzirom da ne žele svi milioneri ovakav način putovanja, DreamMaker nudi i druge aktivnosti. Tako je jedna od opcija i učestvovanje na humanitarnom poker turniru za nagradu od 500.000 dolara sa najboljim igračima na svetu, a druga modna revija sa najpopularnijim manekenkama i modnim kreatorima.

Da bi pokazali kako su pazili na najsitniji detalj, na stranici su objavili fotografije ukrasnih štapića za koktele od 18-karatnog zlata koji su optočeni dijamantima, koji su napravljeni od strane Ruske svetske korporacije. Jedan takav primerak košta oko milion dolara.

– Na vrhu štapića je mali globus i dvadeset dijamanta, svaki predstavlja grad koji ste posetili tokom putovanja, a možete ga zadržati kao suvenir – rekao je Patrik.

Nije „Passport to 50“ samo u vezi luksuza. „Imate priliku i da utičete na živote dece širom sveta. Tokom puta posetićete ruralni dio Kambodže i učestvovati u humanitarnim aktivnostima koji uključuju raspodelu 2.500 bicikala kojim će deca ići u školu, pružanje čiste pitke vode za 50.000 ugrožene dece na Filipinima, kao i izgradnju zabavnog centra za 50.000 bolesne dece u Velikoj Britaniji“, dodaje, a prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar