U trendu

Najtačniji test ličnosti: Izaberite prsten koji vam se najviše dopada i otkrijte šta vas čini posebnim

Prsten koji vam se najviše dopada može otkriti mnogo o vama.

Izbor prstenja naročito je karakterističan za žene, pa izaberite onaj koji vam se najviše dopada i pročitajte šta on govori o vama.

Prsten broj 1

Vi ste kraljica koja zna da ceni sebe. Otvoreni ste, kako prema sebi, tako i u odnosu sa drugima. Ponekad vaši najbliži pate zbog vaše surove iskrenosti, ali brzo vam opraštaju zahvaljujući vašem šarmu.

Vi ste jaka, a istovremeno i iskrena ličnost. Mnogi u vašem okruženju ne mogu da odole ovoj kombinaciji.

Ako vam je neko zaista simpatičan, on će osetiti svu toplinu vašeg srca. Ako vam se neka osoba ne sviđa, odmah ćete joj to dati do znanja.

Prsten broj 2

Teško je pronaći nekog ženstvenijeg od vas. Vi ste nežna, draga osoba, sanjar… Muškarac kojem budete poklonili svoje srce biče pravi srećnik.

Volite da maštate i sanjarite, a to na čudesan način, postaje i vaša stvarnost. Često sanjate ostvarive snove. Možete šarmirati bilo kog muškarca koji vam se svidi. Znate kako da flertujete. Imate energije za dvoje.

Prsten broj 3

Vi ste oličenje ljubavi, a ujedno ljubav je najvažnija stvar u vašem životu. Ushićeni ste svim što vas okružuje. To se odnosi na vaše zanimanje, posao, i naravno voljenog muškarca. Porodična atmosfera i udobnost su ono čemu težite. Obožavate mir i harmonične odnose sa bližnjima.

Imate šarmantan osmeh, i u stanju ste da pružite radost bliskim ljudima. Cenite svaki trenutak života i volite sitne, prijatne stvari. Za vas imaju veliki značaj različite sitnice za kuću, cveće, posuđe, ukrasni detalji …

Prsten broj 4

Vi ste pravi lovac. Prepuni ste jake, divlje, blistave energije. Najverovatnije imate oči koje se teško zaboravljaju. Vaš pogled prodire pravo u dušu. Privlačite ljude koji žele da komuniciraju sa vama. Pri tome, malo je onih kojima dopuštate da vam postanu bliski.

Imate potpuno poverenje samo u one sa kojima ste prošli „sito i rešeto“. Izdaju i preljubu nikad ne opraštate.

(Telegraf.rs)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.