Najtačniji test ličnosti: Koju životinju ste prvo uočili?

Ovo je prema nekim stručnjacima, najtačniji test ličnosti. Znamo da je stvarnost obično onakva kakvu je mi vidimo, a to viđenje zavisi od našeg temperamenta, odrastanja i iskustva.  Ukratko to je sve ono što nas oblikuje kao osobu. Zbog toga na duhovit i zanimljiv način odredite nečiju ličnost uz pomoć životinja. Ovo je najtačniji test ličnosti, piše Prva.

Leptir

Leptir označava osetljivu osobu sa osetljivom dušom. Zonu komfora može napustiti veoma brzo i bez problema krenuti napred. Otvoreni su za nova iskustva i znanje. Žive danas i bez razmišljanja o budućnosti. Vole da bude u centru pažnje i prate modne trendove. Osobe koje vide leptira na slici su obično romantične i obično sanjaju i dopuštaju umu da luta. Uzimaju samo najbolje od života, pozitivne su osobe koje pokušavaju naći pozitivne aspekte u svakoj životnoj situaciji.

Orao

Oni koji su prvo videli orla mogu biti pomalo arogantni ali i ponosni. Samouvereni su i spremni da brane svoje mišljenje. Ne plaše se poteškoća i prepreka te svaku od njih savladaju dostojanstveno. Ne dopuštaju da neko uznemirava njihov privatni prostor i vole da diktiraju vlastita pravila. Obraćaju pažnju na detalje i uočavaju sitnice koje na prvi pogled i ne izgledaju tako interesantno, ali mnogo govore o osobi i situaciji.

Pas

Ukoliko odmah primete psa, to znači da su ljubazna i prijateljska osoba koja ne voli biti sama. Cene svoje najdraže i spremni su da ih podrže u svakoj situaciji. Dosledni su svojim uverenjima. Iskrene su osobe sa kojima je lako komunicirati. Nemaju problema sa poverenjem i lako ćete razumeti druge osobe njihove emocije i raspoloženje. Ljudi kojima su okruženi mogu računati na njih i biti svesni da će im uvek pomoći.

Zec

Blaga i osetljiva osoba primetiće prvo zeca. Vrlo su oprezni prilikom komunikacije sa drugima i uvek pokušavaju da razumeju druge osobe kako ih ne bi uvredili! Lako im možete povrediti osećaje. Ne žure kada je reč o rešavanju problema i zapravo beže od njih. Boje se promena i teško napuštaju zonu komfora. Nežne su i dobroćudne osobe koje pokušavaju da vide uvek najbolje u ljudima i uvek im pomažu na tom putu.

Mačka

Mačka pokazuje koliko je neko samouverena i nezavisna osoba. Ne boji se da pokaže svoj snažan karakter i iskoriste sve što ide u njihovu korist. Fleksibilni su prema promenljivim zahtevima i sposobni su da se prilagode drugim osobama. Ne zavise od mišljenja drugih i slede samo jasno definisan cilj!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.