U trendu

Nakon smrti supruga razmišlja o još jednom detetu

Kanadska pevačica Selin Dion (48) osam meseci nakon gubitka supruga Renea Angelila i brata Danijela, kazala je da je život pun misterija i da će možda usvojiti kćerku.

„Puno sam o tome razmišljala. Možda u budućnosti usvojim devojčicu. Volim da mislim da je život kao otvorena knjiga i da postoji još puno praznih stranica spremnih za pisanje“, priznaje Dion za francuske medije.

Pevačica je majka trojice dečaka, Rene-Čarlsa (15) i blizanaca Nelsona i Edija (5), a volela bi da proširi svoju porodicu.

Na aktuelnoj mini-turneji u Kanadi obilazi gradove Montreal, Kvebek i Troa-Riviere. Svoj poznati klasik „My Heart Will Go On“ je na koncertu u Montrealu posvetila voljenom suprugu Reneu.

– Poslednje dve decenije ova pesma vrlo je važna u mom životu. Imam čast da je otpevam pred svima vama i za ljubav svog života. Rene, uvek ćeš biti u mom srcu – kazala je Selin pre nastupa.

Muzički menadžer pevačicu je otkrio sa 12 godina, a podignuo je hipoteku na kuću kako bi 1981. finansirao njen prvi album. Preminuo je u 73. godini života nakon dugogodišnje borbe sa rakom.

Uprkos tragičnim gubicima, Selin svu pažnju usmerava na svoju decu i muzičku karijeru. Novi album „Encoire un soir“ izlazi ovog meseca.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar