Nalazaču nestale kuce Poljakinja nudi alfa romeo

Jedna Poljakinja koja već više od godinu dana traga za svojim nestalim psom, posle novčane nagrade od 1.200 evra, sada je ponudila i svoj automobil „alfa romeo“ onome ko joj ljubimca nadje i vrati.

Peripetije i traganje za psom patuljaste meksičke rase čivavom i raspisivanje nagrade pratio je od početka poljski dnevnik „Gazeta viborča“ koji je, u želji da vlasnici pomogne, objavio da je nagrada sada veća  –  vlasnica u zamenu za kucu daje očuvani „alfa romeo“ iz 1998. godine.

Kuja Kleo, tada stara sedam meseci, nestala je u decembru 2015. godine, dok je njena vlasnica bila na službenom putu, a psića ostavila na čuvanje kod prijatelja. Pas je jednog dana jednostavno nestao iz ogradjane bašte.

„Ili se preplašila nečega i pobegla, ili ju je neko ukrao. Oglas da nudim automobil ukloniću tek kada se kujica vrati“, kazala je vlasnica izgubljene čivave.

Za kucu je vezana cela porodica, pošto je spasena od zlostavljanja na jednoj psećoj farmi. Kada su je odatle uzeli bila je u veoma lošem stanju, ali zahvaljujući njima ubrzo se oporavila.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.