U trendu

Napio se, pa tražio od danske vlade da mu prepuste Grenland, ovako su mu odgovorili

Mladić po imenu Džo jedno će svoje pijanstvo pamtiti čitav život. Ovaj momak se uništio rumom i u žaru pijanstva odlučio, ni manje ni više, od Kraljevine Danske da zatraži da mu prepuste Grenland, kako bi napokon imao svoju zemlju.

Jutro nakon pijanstva nije bio preterano mamuran, a mejla se nije setio dok od danske vlade nije dobio odgovor.

Džo je Bored Pandi rekao da nema pojma zašto je zatražio zemlju i zašto je to bio baš Grenland, ali pretpostavlja da je negde oko njega bio globus koji ga je inspirisao.

„Moje ime je Džo, imam 23 godine, moj prijatelj i ja želimo da posedujemo zemlju… Ne želim da vas zadržavam. Siguran sam da Dansko carstvo ima mnogo pametnijeg posla nego da rešava detalje ko će dobiti koju zemlju. Tako, kada bolje razmislite, mi bismo vam učinili uslugu. Jedna stvar manje o kojoj veliki ljudi u Danskoj moraju da se brinu…“, objasnio je svoj zahtev Kraljevini Danskoj.

Usput je obrazložio zašto je baš on pravi čovek za menadžment cele zemlje. Naime, ima iskustva u upravljanju poslovnim timom od pet ljudi, što je radio za velikog američkog dobavljača. Njegov prijatelj poseduje harizmu za vladanje zemljom, dodao je, a zauzvrat je ponudio autogram Hjua Tomasena, nekoliko limenki soka i igrice za Xbox.

Nekoliko dana nakon pijanstva, Džo je dobio mejl od danskog Ministarstva spoljnih poslova.

„Dragi Džo, 23 godine.

Hvala na vašem e-mailu.

Sviđa nam se činjenica da imate velike snove. A nikad ne znate hoće li se snovi jednog dana ostvariti. Po pitanju da vam prepustimo Grenland, to nije moguće. Ali hvala na pitanju.
Možda biste trebali da počnete sa manjim koracima. Imamo posao na Grenlandu, traže nekoga ko može učenike da podučava engleski. To biste mogli da budete vi!
Ili samo pročitajte više o vladi Grenlanda. Srećno u pronalasku odgovarajuće zemlje.
Lepi pozdravi,
Ministarstvo spoljnih poslova Danske.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar