Narko bos pokušao da pobegne iz zatvora prerušen u svoju ćerku (video)

Klauvino da Silva, 42-godišnji narko bos koji je služio 73-godišnju kaznu, smislio je neobičan plan kako da pobegne iz zatvora Gerisino u Rio de Žaneiru.

Njemu je u subotu u posetu došla 19-godišnja ćerka, a iskusni kriminalac je tada obukao njenu odeću, stavio periku i silikonsku masku i stigao do samog izlaza kada se odjednom unervozio. To je uzbunilo čuvare koji su umalo naseli na trik. Bili su šokirani kada se ispostavilo da je sumnjiva “devojka” u džinsu, roze majici i belim sandalama u stvari ozloglašeni kriminalac.

Nakon smelog pokušaja bekstva pojavio se i snimak u kom ganster skida pažljivo konstruisanu masku deo po deo i na kraju otkriva lice stražarima i kameri.

Policija istražuje umešanost njegove ćerke, koja je sa rodbinom u tom trenutku bila u poseti. Među njima bila je i trudnica koju nisu pretresli, zbog čega se sumnja da je ona mogla da prošvercuje delove maske.

Da Silva se uzdao u to što je jako nizak, čak su ga i zvali “baixinho“ (niski), a bio je jedan od vođa narko bande “Crvena komanda”. Pokušao je da pobegne i 2013. kada je iz drugog zatvora zajedno sa 30 robijaša izašao kroz kanalizaciju da bi kasnije bio uhvaćen.

Napišite komentar