U trendu

Naručili najobičniju svadbenu tortu, na dan venčanja doživeli šok (foto)

Mnogi poslastičari klijentima za posebne prilike prave kolače i torte s porukama po želji, a fotografija jedne takve svadbene torte oduševila je korisnike interneta jer je osoblje poslastičarnice, čini se, želje klijenata shvatilo previše bukvalno.

Iz poslastičarnice su tortu poslali u restoran u kom je par organizovao svadbu, a osoblje restorana se iznenadilo kad im je stigla torta s belom glazurom i s natpisom – ‘Bez natpisa molim!’

Fotografiju te svadbene torte na Tviteru je podijelila vlasnica restorana Džen Rojal, koja se ‘pohvalila’:

– Stigla nam je svadbena torta za današnje mladence. Da, eto…

Brzo su se, kako prenosi Miror, javili i radnici poslastičarnice koji su je pravili, a rekli su da su ‘napisali tačno ono što su mladenci želeli’. Čak su pokazali i račun na kojem stoji poruka da na torti mora da stoji natpis – ‘Bez natpisa molim.’

Ovaj tvit brzo je postao viralan i nasmejao je mnoge, a jedan korisnik je napisao da mu je ‘žao što nije mogao da vidi izraz lica neveste kad su uneli tortu’.

Rojal mu je u komentarima odgovorila da je svom osoblju rekla da tortu nikako ne iznose pred mladence, već su natpis na brzinu uklonili i tortu posuli laticama cveća.

– Izvrsna ideja, bravo! – složili su se svi u komentarima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.