U trendu

Našli ste novčić na putu, niste ni svesni da to može imati duboko značenje: Evo šta vam Svemir poručuje

Ako hodate gradom i naletite na novčić ili novčanicu na tlu, verovatno ćete se sagnuti i pokupiti ih uz smešak, a da zapravo niste svesni činjenice da bi to moglo da ima i dublje duhovno značenje: To se događa zato što Svemir čini da se to dogodi, stiže vam kao odgovor za nešto što priželjkujete.

Zvuči smešno, jer kovanica od pet dinara, sigurno neće rešiti vaše dugove, ali podseća vas da i taj mali iznos ponekad može napraviti razliku. Ako ste potpuno bez novca i niste sigurni kako ćete kupiti hranu za idućih sedam dana, novčanica koju ste pronašli na putu zapravo je znak.

Evo što bi moglo pomoći da dođete do odgovora: Kad pronađete novac, probajte da zapamtite prvu misao, jer ona obično ukazuje na suštinu poruke. Pogledajte i iznos, odnosno broj koji se nalazi na novčanici ili kovanici i proverite što vam taj broj govori.

Posmatrajte to kroz prizmu numerologije: Neki brojevi možda vas samo žele podsetiti da ostanete pozitivni, drugi mogu biti znak da usporite i razmislite o tome kako tumačite stvari, jer biste uz neke promene možda mogli doći do rešenja i toga da se stvari okrenu u vašu korist.

Važno je i da znate osnovno značenje brojeva, kako biste mogli da protumačite poruku:

Novčić s brojem 1
Broj jedan povezan je s novim početkom. To je signal za nove ideje, ali može značiti i uspeh, postignuća i napredak. Pronalaženje novčića znači da vas vaši anđeli i duhovi vode i usmeravaju da bi vam vaša nova ideja donela uspeh i poručuju da trebate da ostanete pozitivni.

Osim toga, broj jedan također znači jedinstvo – to bi mogao biti podsetnik da ste povezani s duhovima i vašim voljenima. Ne samo to, to znači da se možete osloboditi straha i početi iznova.

Novac s brojem 2  (20, 200)
Ovaj broj nosi poruku da je nezavisnost važna, ali ona ima svojih ograničenja. Oko nas su i drugi ljudi, pa druga lekcija govori o postajanju važnog dela grupe – manjoj grupi kao što su porodica ili prijatelji, ili većoj kao što su zajednica ili poslovna druženja.

Osoba koja pronađe novčić s brojem 2  mora se naučiti prilagodljivosti, služenju, te uzimanju u obzir i drugih ljudi s kojima je povezana na razne načine i zbog različitih ciljeva. Dakle, ona mora naučiti važnost odnosa s drugima, i usvojiti ideju saradnje.

Ostala značenja: Dvojnost, raspodeljenost, polaritet, izbor, trudnoća, saradnja, usluga, harmonija, podrška, čekanje, diplomatija, strpljenje, vidovitost, intuicija, prilagodljivost, empatija, partnerstvo, posrednik, poređenje, receptivnost, pomagač, prikupljanje, reprodukcija, balansirana suprotnost, podsvest memorije, pozitivnost i negativnost.

Novac s brojem 5 (50, 55, 500)
Poručuje vam da postoji vreme za širenje, rast, suočavanje s promenama, neočekivanim zbivanjima i pustolovinama. Ovo obično daje osobi zamah za bilo koji smer kretanja, sposobnost postizanja gotovo svega što mogućnosti dopuštaju. Život može biti i te kako uzbudljiv. Ali, lekcija je mnogo teža: osoba se mora naučiti konstruktivnoj upotrebi slobode.

Poruka kaže da ne smete protraćiti svoje brojne talente, niti zloupotrebiti mogućnosti koje vam se pružaju; ne smete se predati zadovoljavanju isključivo telesnih užitaka – jelu, seksu, alkoholu, drogama. Osoba ne sme rasipati ni raspršiti svoj potencijal i završiti u frustracijama. Ona mora svoje postojanje uzdići na viši nivo, korišćenjem svoje slobode na produktivan način.

Ostala značenja: Avantura, promena, sloboda, istraživanje, raznolikost, senzualnost, nevezanost, znatiželja, iskustvo, periodičnost, tragač znanja, učitelj znanja, putnik, mašta, nevinost, zaigranost.

Novac s brojem 10 (100, 1000.)
Broj 10 je broj buđenja koji traži od vas da obratite pažnju, to znači da biste trebali verovati svojim instinktima i krenuti napred sa svojom odlukom. To takođe znači da imate podršku duhova i stvari će funkcionisati i odigrati se onako kako želite.

Trebate se osloboditi svakog straha koji preplavljuje vaše srce jer vas duhovi gledaju i pomažu vam u mnogim stvarima. To znači da ćete doživeti pozitivne promene koje želite postići u vašem životu. Trebali biste ostati skoncentrisani na svoj cilj i postići ćete uspeh, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar