U trendu

Nasmeši se – ovo je skrivena kamera!

Skrivene kamere će biti postavljene duboko u američkim šumama. Sumnjamo da će „osoba“ za kojom se traga znati da uputi jedan „kez“ radoznalim posmatračima. Jer, u pitanju je Bigfoot, jedna od najvećih savremenih misterija. Kakvo je to biće i da li uopšte postoji? A ako postoji, da li je to neka retka vrsta primata, ili „izgubljena karika“ na evolucionoj lestvici između majmuna i čoveka? Sva ova pitanja godinama čekaju na odgovor, a mnogi se kunu da su ovo biće videli. Postoji čak i video snimak, za koji stručnjaci tvrde da nije montaža, niti prevara. Dakle, kako ga snimiti ponovo i dokazati njegovo postojanje?

Tom Powell je na čelu američkog udruženja Bigfoot Field Researchers, koje već godinama traga za krunskim dokazima postojanja „velikog dlakavog čoveka“. Nedavno je odlučio da u pomoć pozove modernu tehnologiju i, na lokacijama gde je biće najčešće viđano, postavi web-kamere koje će neprekidno snimati. Ideja je da se slika prenosi i na Internetu, tako da ćete možda baš Vi prvi ugledati Bigfoot-a! Nemojte da se uplašite ako jedne noći, na svom monitoru ugledate krupno, dlakavo lice sa svim detaljima, kao se unosi u kameru i njuši je.

Ipak, moraćemo da pričekamo početak „lova“, jer je Tom tek otpočeo sakupljanje finansijskih sredstava za realizaciju ovog projekta. U međuvremenu, zadovoljićemo se slikom skinutom sa pomenutog, legendarnog video-snimka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.