U trendu

Ne funkcioniše: Melanija i Donald Tramp se u slobodno vreme izbegavaju

Ne spavaju zajedno, ne jedu zajedno, a između zapadnog krila u kojem veći deo dana boravi Donald Tramp (Trump) i istočnog krila u kojem je najčešće supruga Melanija (Melania), „kao da postoji nevidljivi zid“, rekao je za „Washington post“ neimenovani izvor blizak paru.

Navodno se Donald i Melanija međusobno izbegavaju, čak i u slobodno vreme.

– Zajedno provode vrlo malo ili nimalo vremena. Kada su u Beloj kući, obično ne ručaju zajedno, a slobodno vreme provode u odvojenim aktivnostima – saopštio je izvor za „Washington post“.

Kada su u zalivu Mar-a-Lago, Tramp igra golf i večera s političarima ili poslovnim partnerima, a Melanija se drži dalje od reflektora. Još više su se udaljili nakon nedavnog skandala s porno-zvezdom Stormi Denijels (Stormy Daniels ) i plejboj zečicom Karen Mekdugal (Karen McDougal).

Isti izvor navodi i da je sve više neslaganja između Melanije i Trampove ćerke iz prvog braka, Ivanke, koja je nešto suzdržanija u poslednje vreme.

Melanijin portparol Stefani Grišam (Stephanie Grisham) opovrgava navode iz „Washington posta“.

– Osim kada predsednik po službenoj dužnosti putuje sam, porodica većinu večeri provodi zajedno, a Melanija se fokusirala na ulogu majke i supruge a od ulaska u Belu kuću i na ulogu prve dame. Sve o čemu pišete, samo su glasine – rekla je Grišam.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.