U trendu

Ne glasajte za mog oca!

Džoan Šil ima poruku za glasače u Oklahomi koji biraju okružnog sudiju na predstojećim izborima: "Ne glasajte za mog oca!"
Ona i njen muž dali su oglase u novinama u kojima pozivaju glasače da ne glasaju za Džona Mantuta, za koga veruju da ima loš učinak kao sudija i ne zaslužuje taj posao.
Džon Mantut je izjavio novinarima da je njegova ćerka, stara 31 godinu, pokrenula ovu kampanju usled dugotrajne ogorčenosti zbog razvoda svojih roditelja koji se dogodio još 1981. godine. On je dodao da je jedan od njegovih rivala za ovo mesto, a koji je ranije radio zajedno s njegovim zetom, možda kriv zbog toga.
Međutim, Džoan Šil i njen muž Endru, koji je advokat, izjavili su da to nisu razlozi njihove kampanje.
"Nije otuđen odnos ono što je pokrenulo sve ovo. Ona je radila u kancelariji javnog tužioca u tom okrugu. Ja radim s pravnicima i mi jednostavno imamo potrebu da nešto kažemo. To je njegov radni učinak. Ovaj odnos oca i ćerke jeste interesantan, ali to nije suština cele priče", izjavio je Endru Šil.
Oglasi koje su oni dali koštali su oko 900 dolara i izlazili su u lokalnim novinama.
Ovaj par je pokušao da nagovori novinare da napišu članak o Džonu Mantutu, ali su odbijeni, pa su zbog toga objavili oglase na četvrtini strane, ali i na veb sajtu.
"Nikada nisam video ništa slično u američkoj politici", izjavio je profesor političkih nauka s Univerziteta u Oklahomi.
Ako dobije željeni posao, Džon Mantut će suditi slučajeve u tri okruga u Oklahomi.
Endru Šil smatra da mu nije pomoglo to što ga predstavljaju kao porodičnog čoveka i oca tri ćerke s unucima.
"On nije u kontaktu ni sa jednom od svojih ćerki", kaže Šil.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar