Ne, ljubimac nikada u kuću!! Bili su protiv psa, danas ih obožavaju (foto)

Ukoliko ste kao mali želeli kućnog ljubimca, tačnije psa, verujemo da vaši roditelji nisu bili blagonakolni na vašu želju i molbu. Očevi pogotovo prednjače u tome kad treba pronaći izgovor kako i zašto ne treba držati životinju u stanu ili kući.

‘Ja ‘to’ ne mislim da izvodim u šetnju pre posla, po kiši i snegu, dok vi bezbrižno spavate. Nema šanse da ga pustim u spavaću sobu, a vidim li ga na krevetu, odmah leti napolje’, tako je jedna korisnica na društvenoj mreži opisala reakciju strogog tate kada mu je rekla da je nabavila psa.

‘Nekoliko dana se ljutio, a štene nije hteo ni da pogledati, a onda odednom dođem kući i nađem ih kako zajedno dremaju na kauču. Otac je psa čak i pokrio ćebetom da mu ne bude hladno’, dodala je oduševljena kćerka.

Ubrzo su se javili i drugi korisnici s istim problemom, a sve su, naravno, potkrepili čvrstim dokazima koji nikako ne idu očevima u korist.

‘Moj je toliko gunđao protiv psa, a na kraju mu je trebalo dve minute da se zaljubi u njega. Čim smo seli u auto i krenuli kući, znali smo ko će mu biti gazda’, prepričala je jedna devojka, a prenosi Jutarnji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.