U trendu

Nećete verovati: Mnoge Britanke ne znaju tačno gde im se nalazi polni organ, ni muškarci nisu bolji

Verovali ili ne, gotovo polovina Britanki ne zna gde se tačno nalazi vagina. Tako je barem pokazalo istraživanje koje je objavio britanski medicinski portal YouGov, a u kojem je učestvovalo preko dve hiljade odraslih Britanaca.

Kako prenose mediji u regionu, autori studije su im pokazali grafike s nacrtanim ženskim genitalijama, a čak 45 posto žena nije znalo da imenuje delove vagine, pa čak ni da pokaću gde se na slici nalazi taj organ.

Ne čudi zato, da ih više od pola (55 odsto) nije znalo da pokaže ni mokraćnu cev, a više od jedne od četiri žena (43 odsto) je pogrešno pokazalo gde su stidne usne. A s obzirom na to koliko žene poznaju svoje telo, bilo je očekivano da su muškarci na ovom testu prošli još gore.

Šest od deset muškaraca tako nije uspelo da tačno locira vaginu, gotovo dve trećine (61 odsto) nije bilo sigurno ni gde je ni šta je uopšte mokraćna cev, a skoro polovina pripadnika jačeg  pola nije znala gde se na ženi nalaze stidne usne.

Jedini intimni deo ženskog tela koji prepoznaju i Britanci i Britanke je klitoris; njega su locirale dve trećine muškaraca (69 odsto) i 71 odsto žena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar