Nedelja u kojoj ste rođeni otkriva vašu duhovnu životinju

Nedelja u kojoj ste rođeni može ukazivati koja je vaša duhovna životinja i šta ona poručuje o vašem životu, sudbinu, karakteru i budućnosti.

Svaki mesec ima četiri nedelje, a saznajte šta ukazuje vaša nedelja rođenja:

Prva nedelja (Moćni Medved) – od 1. do 8. u mesecu

Druga nedelja (Konj) – od 9. do 15. u mesecu

Treća nedelja (Soko) – od 16. do 22. u mesecu

Četvrta nedelja (Jelen) – od 23. do 29. u mesecu

Datumi 30. i 31. odnose se na prvu nedelju u mesecu

Prva nedelja od 1. do 8., 30. i 31. dan – Moćni medved

Vaša duhovna životinja je medved. Ova životinja govori mnogo o vašoj najdubljoj suštini. Snažni ste, pametni, velikodušni prema onima koje volite, pažljivi i vrlo proračunati. Po pravilu, kada ste ljuti, pokazujete najnegativniju osobinu svog karaktera. Ali, ova osobina često „radi“ za vaše interese. Naučite da verujete svojoj intuiciji. Koristite svoju energiju u svoju korist. Budite hrabri u savladavanju nečeg novog i ne plašite se nepoznatog – to je tajna velike budućnosti, prenosi Sensa.

Druga nedelja od 9. do 15. – Konj

Ova duhovna plemenita životinja simbolizuje slobodu, uživanje u životu i sposobnost da budete slobodni. Imate sposobnost da se suočite s izazovima i izdignete se iznad situacije. Zvezde nastoje da ostvare svoj cilj, ništa vas ne može zaustaviti – nećete zastati ni pred najtežim preprekama. Tražite ravnotežu i kompromis između slobode i obaveza. Naučite da uravnotežite svoju energiju.

Treća nedelja od 16. do 22. – Soko

Verovatno ste spontani, nezavisni i imate izražene liderske osobine. Možete da sagledate celu sliku i istovremeno uzmete u obzir i najmanje detalje u čitavom kontekstu. Odgovara vam da radite u timu, ali više volite lični rast i samostalan razvoj. Ljudi teško stiču vaše poverenje. Vaša spontanost se često pretvara u impulsivnost. Treba razviti intuiciju – to je ono što će vam pomoći u najtežim situacijama. U budućnosti vas očekuje veliki uspeh, ali nemojte da zapostavite privatni život jer sreća neće biti potpuna.

Četvrta nedelja od 23. do 29. – Jelen

Vi ste bistra ličnost s izvanrednim karakterom. Imate sposobnost da uneste svetle boje u svakodnevni život i rutinu. Donosite ljudima optimizam, ljubav, radost i sreću. Često zaboravite na sebe od preterane brige za druge. Budite oprezni – imate tendenciju da potcenjujete ozbiljnost situacije. U životu vas očekuju brojni izazovi i razočaranja, ali bićete srećni ako ostanete dosledni svojoj prirodi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.